PRENOR Kft. Faiskolai értékesítés, Díszafaiskolai értékesítés, Árudai értékesítés, napi nagykereskedelemi készlet frissítés - Nyári diákmunka

NYÁRI DIÁKMUNKA

Kedves Diákok!

Nyári kertészeti diákmunka lehetőség a PRENOR KFT-nél, melyre már most jelentkezni lehet. Társaságunk Szombathelyen, a Béke tér 1. szám alatt található, a munkavégzés is itt történik. Sok szép növényt kell cserepező géppel cserepezni, átültetni, gyomlálni és kapálni, ezért sok diáknak tudunk nyáron munkát biztosítani. A foglalkoztatás időtartama minimum 1 hét, kérjük, hogy ettől rövidebb időre ne jelentkezzetek.

Munkakezdés: reggel 06.00-14.00-ig (: A DÉLUTÁN SZABAD :)

A munkavállalás Egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül történik, ami a munkabér tekintetében rendkívül kedvező, mert a kiajánlott órabér nettó, melyből levonás nincs.

A fenti munkára kiajánlott nettó órabér: 900,- Ft /óra

A jelentkezéseket folyamatosan a 94/528-324-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen fogadja kolléganőnk, ahol a kérdések is feltehetők.

 

A munkavállalás esetén az alábbi adatok megadása szükséges:

-          név, születési hely és idő, lakcím, anyja neve, adóazonosító jel, TAJ-szám

-          e-mail cím, és telefonszám

-          melyik hónapban és mennyi ideig szeretnének munkát vállalni.

A személyes adatokra a munkavállaláshoz szükséges hatósági bejelentés miatt és a kapcsolattartáshoz van szükségünk, azokat bizalmasan kezeljük és a jogszabályi követelményeknek megfelelően tároljuk.

Jelentkezés

A munkavállalásra azok a fiatalok jelentkezhetnek, akik:

- nappali tagozaton tanuló diákok,

- a munkavállalás kezdő időpontjában idősebbek 16 évnél, és a nyár végén sem töltik még be a 27. életévüket,

A diákmunka várhatóan 2019. június 17. és 2019. augusztus 31. között valósul meg.

A munkavállalást megelőzően orvosi munka-alkalmassági vizsgálaton kell részt venni, melyet társaságunk szervez, annak költségét viseli. Erre vonatkozóan a szükséges tájékoztatást a bejelentkezéskor megadjuk.

Várjuk jelentkezéseteket!

PRENOR Kft vezetősége


Ez az oldal is sütiket használ, hogy jól működhessen.
Ok